10 Ocak 2012 Salı

KIZIMIN KENDiM YAPTIGIM SEPETi VE SEKERLERi :)

Kizim icin bebek sepetini ben kendim yapmayi tercih etmistim, kizimda insallah ilerde kendi bebegi icin kullansin diye :) biraz amatörce olmustu ama neyse :)

Allahim insallah görmek ve ona kullanmak nasip olur. Amin

Kizim icin evde Akika kurbani daveti vermistim, bilmiyorum tam olarak dogru yazdimmi :) Aslinda söyle desem daha dogru olur, Sükür Kurbani kesilmisti kizim icin, bende evimde onun icin davet verdim ve Kurani Kerim okutmustum. Ben o gün kizimin bebek sekerlerini dagitmayi tercih ettim misafirlerime.

Bundan yaklasik 7 ay öncesine ait aslinda fotografladiklarim, dedigim gibi bebek sepetini kendim hazirlamistim, nasil yaptigimi fotograflamistim ama malesef fotograflar yanlislikla silindi. Bebek sekerlerini internetten sparis vermistim. Almanyada oldugum icin carsiya cikip bütün malzemelerini kendim alip kendim yapma sansim malesef yok cünkü burada yok bu malzemelerden Türkiyede genellikle var böyle seyler.

Her neyse bende sizinle Kizimin kendim yapmis oldugum kizimin bebek sepetini ve sekerlerini fotograflarla paylasmak istiyorum, o kadar güzel fotograflar yakalamissimki acaba dedim hangilerini paylassam ama neyse hepsini paylasayim :)))

Simdi sizleri fotograflarla basbasa birakiyorum :) umarim begenirsiniz :)



KIZIMIN BEBEK SEPETi :)










VE BUDA BEBEK SEKERLERiMiZ :)











Umarim keyif almissinidir bakarken... :)


Sevgiyle Kalin...

30 yorum:

  1. Çok güzel olmuş canım,fotoğrafların hepsi birbirinden güzel ve iç açıcı,ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. çok güzel olmuşlar ayrıca çokda heveslendim 25 haftalık hamileyim acep bende mi yapsam becerebilir miyim ki

    YanıtlaSil
  3. Ufff super olmus. Bundan daha guzel olamazdi bence. Cok sevimli gercekten. Gule gule hem sen hemde ilerde insallah kizcagizin kullaniiir. Eline saglik.

    YanıtlaSil
  4. canım ellerine sağlık çok çok güzel olmuşlar keyifle kullan canım sevgiler

    YanıtlaSil
  5. sepetin çok güzel olmuş şekerlerde çok güzeller güle güle kullanın inşallah sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Bu ne beceri MasaAllah,cok sirin
    olmuslar ellerine saglik canim.

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel olmuş.Prenseslere layık.

    Sağlıklı, mutlu günlerde kullanın.
    Ellerinize sağlık.
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  8. öncelikle allah kabul etsin diyorum akike kurbani icin suanki zamanda bunu genc nesilimiz unutuyor gerek yok diye görüyorum senin bunu yazdigini görünce gercekten cok sevindim, rabbim hepimize nasip etsin diyorum :) Ayrica bayildim ben bu güzelliklere ellerine saglik harika olmus pembis pembis iyi günlerde kullan canim tabiki fistiginada nasip olsun bu güzel seyi kullanmak :) Cok öptüm rabbim kizinizi size sizide kiziniza bagislasin insallah huzurunuzu mutlugunuzu hic eksik etmesin kat kat arttirsin insallah..

    YanıtlaSil
  9. spet de bebek şekeri de öyle sevimli, öyle tatlı olmuş ki, ellerine emeklerine sağlık.

    YanıtlaSil
  10. Sepet harika olmuş ellerinize sağlık şekerler de çok şık ALLAH kızınıza hayırlı,sağlıklı,uzun ömürler versin inşallah

    YanıtlaSil
  11. bence çok şık olmuş, sade ama şık, rengi de çok dingin.. huzur ve mutluluk simgesi gibi.. inşallah kızının da tüm hayatı huzur ve mutlulukla dolar, hep birlikte..

    YanıtlaSil
  12. Ellerine sağlık tatlım daha ne olsun harika olmuş bence Rabbim torunlarının mevlütünüde görmeyi nasip etsin inşallah :)

    YanıtlaSil
  13. canım ellerine sağlık,çok güzel,şeker gibi.

    YanıtlaSil
  14. Çok şekerler bunları siz mi yapıyorsununz harika tek kelime ile..) güle güle kullansın minik prenses dielim :)

    YanıtlaSil
  15. Ellerine saglik cok guzel gorunuyorlar, rabbim saglikli sihatli yavrunu kucagina almayi nasip etsin :) bahti guzel olsun insallah:)

    YanıtlaSil
  16. çok güzel olmuş canım bence şekerlerde sepetinde çok şık :))ALLAHIM mutluluk ve huzur içinde uzun ömürler versin yavrucuğuna e sana:))

    YanıtlaSil
  17. Peri maslı gibi.Resimler çok güzel.Ellerine sağlık.
    SEVGİLER:)

    YanıtlaSil
  18. Bütün güzel dualariniz icin kocaman bir AMiN iNSALLAH iNSALLAH iNSALLAH ALLAH HEPiNiZDEN RAZI OLSUN YÜCE RABBiM iNSALLAH COK SAGOLUN ARKADASLAR

    YanıtlaSil
  19. ellerine emeklerine sağlık canım sepette şekerlerde harika gerçekten ,ALLAH kurbanınızı kabul etsin meleğinizide size bağışlasın inş sağlıklı, hayırlı ,uzunnn ömürler dilyorum sevgiler selamlar

    YanıtlaSil
  20. sepet sade ama şık olmuş şeker gibi pembiş pembiş yani..beğendim:))emeğine sağlık

    YanıtlaSil
  21. Çok begendim ne kadar güzel olmuşlar :)

    YanıtlaSil
  22. sepet çok cici olmuş şekerler de çok güzel inşallah bana da nasip olur önce bi evleneyim de :)

    YanıtlaSil
  23. Sepette çok güzel olmuş şekerler de çok güzel :)

    YanıtlaSil
  24. canıııım cok güzeell bunlar banada fikir oldu insallah bende yapabilirim böyle güzellikler :P ellerine saglık tüylü deyleri cok severim bakmaya doyamadım yaa ♥♥♥

    YanıtlaSil
  25. Ahhh muhteşem bunlarr demek bebek bekliyosun dualarım seninle Allah büyüdüğünü de göstersin inşallah benimkiler gibi:)

    YanıtlaSil
  26. nasıl güzel olmuş :) insanın kendi eli değince olmaması mümkün mü ?

    YanıtlaSil
  27. bayıldım! o kadar şeker duruyolarki pembesinin tonu çok güzel,hayırlısıyla kullanmak nasip olsun ınş :)

    YanıtlaSil
  28. Sepete bayildim.Kina gecesi icin kina sepeti yapmak istiyordum aynen buna benzer bir fikir vardi aklimda simdi resimlerinle sabitlesti :) umarim Bana da boyle guzel sekilde yapmak nasip olur.Resimlerini ornek olarak almama umarim iznin vardit? Kotuye kullanmak yok soz :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Insallah canim insallah :) Tabiki izin var istedigin gibi kullan hehe :) bloguna ekle bari okimi :) bakalim nasil olmus sen nasil yapmissin görek :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...