9 Kasım 2012 Cuma

iLK YAGMUR DAMLASINDAN, YANi HATiCECiK´TEN NESLi´YE HEDiYE GELMiS :)))


Aslinda cooooooookkkkkkk gec kalmis bir post´dur bu...

Canim Arkadasim ilk yagmur damlam Hatice Karadayim, hamisim :) belki birbirimizi sadece internetten taniyoruz ama ben seni cok seviyorum, cok sicaksin cok tatlisin balsin sekersin kaymaksin :))))... O kadar mahcup ettinki beni; ayricada cok mutlu ettin bu güzel hediyeler icin sana cok tesekkür ederim canim.

Bu gönderdigin senin kadar degerli hediyelerini hemen kullanmayi özellikle istedim belki iyi kalbi bir insanin iyi niyetidir ve bana iyilik getirir diyerekten.

Iyi kalbli güzel blogger arkadasim hediyelerinin bir kismini yayinlamiyorum haberin ola :)))


Ve bu iyi kalbli güzel insan iLK YAGMUR DAMLASI ´nin bana gönderdigi hediyelerin bir kacina bakalimmi ??? Buyrun fotograflar ozaman :)







Canim cok tesekkür ederim, insallah sende saglikla hayirlisiyla kucagina alirsin bebisini :) Öpüyorum seni kocamannnnn :)


Her zaman sevgiyle kal...




7 yorum:

  1. Güle güle kullan canısı :)
    Blogger arkadaşlardan hediye gelmesi çok güzel

    YanıtlaSil
  2. çookk güzeller kii..
    :)
    sağlıkla kullanasın canım...
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. canım benımmmmm gozlerım dolu dolu okudum ınan cok ama cok tesekkur ederım guzel sozlerın ıcın benı mahcup ettın hedıye gonderme surecı aslında okadar degısık oldukı benım ıcın ılk defa yurtdısına bıseyler gonderıyordum cunku ulasmasını cok ıstedım yazımı bıle begenmedım daha guzel bır not yazabılırdım ama tek mutlu oldugum sey bebegını saglıkla kucagına almıs olman cunku erken dogdu ama cok sukur sımdı ıyı ve teyzesının cıcılerını gıydı suan cok mutluyum rabbım senı ve yuvanı hep korusun canım arkadasım ıyıkı tanımısım senı ve ıyıkı arkadasımsın cok ama cok optum cnm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canim cokkkkkk tesekkür ederim bu güzel sözler icin AY LAV YU MUCUKKKSSS :))))

      Sil
  4. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. not . ben bu aralar malum durumdan ötürü baya dugusalım nerdeyse herseye aglıyorum cnm benım bu postta benı cok duygulandırdı tekrar tesekkurler

    YanıtlaSil
  6. Evet canim seni cok iyi anliyorum lütfen tesekkür etme ben tesekkür ederim canimin ici mucukkk :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...