10 Kasım 2012 Cumartesi

iNSTAGRAM´DA HOBBY´M :)


Nedense ben iNSTAGRAM fotograf paylasim sitesini cok sevdim :)

Benim hobby lerim den bir taneside örgü örmektir, ama sadece Tig ile yapilan örgüleri severim ben,  ve beni nedense Kis´in bir örgü Ask´i sararki; kesinlikle stresimi atiyorum ve cok hosuma gidiyor nasil söylenir bilmiyorum acikcasi motive oluyorum yaparken  :) mutlaka her Kis mevsiminde örecek oyalanacak bisiler bulurum cok sükür :) tabi zamanim oldukca yapiyorum :)

Örgü Hobby´mi ilk defa iNSTAGRAM´da paylastim. Yakin zamanda blogum icinde örgü hobby´m le ilgili güzel bir post hazirlamak istiyorum.

Devami gelecek :) 

iNSTAGRAMDAN´dan fotograflar simdide :) Iyi seyirler .....


























Daha cokkkkk örmek gerek :)) devami gelecek :)


Sevgiyle Kalin 



19 yorum:

  1. Gozlerim ve kalbim bayram etti :)
    Beni de oyle bi merak sardi ki sorma gitsin..bu arada..iplerin rengi cooook guzel ve ayrica da kalemli resim cok basarili demeden gecemiycim :)

    Bu arada..dun baykus ordum ben gordun mu???

    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hayir canim görmedim ama hemen bakiyorum :) ayrica cokkkk tesekkürler canim bu güzel yorum icin :)

      Sil
  2. cok güzrller neslı bayıldımmmmmmm

    YanıtlaSil
  3. Canim eline saglik gercekten guzel resimler ve yaptigin bu guzelligi de merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  4. Bence de çok tatlı olmuşlar..Ben de yapacağım bunlardan..özendim şimdi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkür ederim canim. evet yap ama haberim olsun okey :)

      Sil
    2. canim yani haberim olsun derken yanlis anlama yani merak ettim o yüzden görmek isterim sen nasil yapicaksin hangi ipten yapicaksin yani öyle :)

      Sil
  5. Canım bu motiflere bakınca babaannemin evi aklıma geliyor... Benim için ayrı bir değeri var. Senin yaptiklarinda torunlarında ayrı bir ani bırakır inşallah.......

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canim cokkk tesekkür ederim güzel yorumun icin :) canim babaannen böyle seylermi yapardi ? elinde varmi fotograflasana ?

      Sil
  6. Canım neden yanlış anlayayım..Yapınca paylaşacağım inşallah..Güzel olursa tabi..Sevgiler..

    YanıtlaSil
  7. Motifler çok güzel olmuş.ne olacak bunlar merak ettim.renkleri çok güzel enerji veriyor insana.Bunları ördüğünüz ipler nasıl ip yani yüncüden nasıl alabilirim ve kaç numaralı tığ ile örüyorsunuz.çok ilgimi çekti.Bende yeni blog sahibesiyim blogları ziyaret ederken karşılaştım bloğunuzla.selamlar.

    YanıtlaSil
  8. tesekkür ederim canim, evet ben renkleri cok seven bir insanim o yüzden evimde renk renktir :) motiflerimede yansittim bunu :) canim ipim dogal ip yüzde yüz pamuk ve tüglü degil tüg adina hic bir sey yok Tig numaram 2,5. Ama sana söyle diyebilirim eger sende yapmak istersen yüncüye gidince YARNART JEANS ipligi al tam kendi ipi bu ip almanyada yok sadece Türkiye ve rusyada var YARNART JEANS ipligiyle cok güzel duruyor kesinlikle denemelisin, bazilari lif ipin den yapiyor ama benim ipim lif ipi degil farkli bir ip. Eger yaparsan yada bu ipligi bulursan yayinla blogunda merak ettim simdi bende :)

    YanıtlaSil
  9. teşekkür ederim, arayacağım bakalım bu ipi inşallah bulurum.yaptığımda mutlaka paylaşacağım.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...