18 Ocak 2012 Çarşamba

HEADER TASARIMLARIM

Merhaba Güzel Blogger´lar :)

Iste yeni bir kayitla karsinizdayim. Basliktan anlasildigi gibi bundan sonra bende header tasarimlarimi sizlerle paylasmak istiyorum. Uzun zaman önce daha evlenmeden daha okul yillarinda :) o kadar cok bilgisayar programlariyla özelliklede blog space flatcast forum tasarimlariyla ugrastimki, özelliklede flatcast tasarimlarim cok olmustur ama cok oldu böyle seylerle ugrasmiyordum. Tasarim konusunda bir hayli bilgiye sahib oldum diyebilirim.  Düsündüm bazen yapicak yada blogda kayda deger bir sey bulamadigimda header tasarlayip blogger arkadaslarla paylasayim bari diye düsündüm, bilmiyorum iyi yaptimmiki :)

Neyse sözü uzatip gicik etmeyeyim sizi, sevgili blogger arkadaslar eger hosunuza giden bir tasarim var ise, tabikide alip blog isminizi dilediginiz gibi uygulayip kullanabilirsiniz. Ayrica bir hatirlatma kullandigim Scrap-Kits  bana ait degildir. Ben sadece hayal gücümü kullanarak header tasarliyorum. Ileride kendi cektigim fotograflardan da tasarimlarim olucak, aynen blogumun header tasariminda oldugu gibi.

Bunlar sadece bugün tasarlamis olduklarim, eminim cok daha güzelleri gelicek :) insallah. Ben her zaman sadelikten yanayimdir. Bu tasarimlar sadeligi sevenler icin gelsin ozaman :)

Eger kullanmak isterseniz tasarimin üzerine tiklayip orjinal büyüklükte indirebilirsiniz.
Header Genislik 1200 pixel - Yükseklik 300 pixel.
Eger blogunuzun genislik ayari 1200 pixel degilse eklerken sigacagi sekilde kutucugunu isaretlemeniz gerek.








Sevgiyle Kalin...

16 yorum:

  1. Ooo cok basarili bence. Zaten kendi headerin harika ;)
    Insallah bende kendimde gore uygun bitane cok begenirdde kullanirimm.

    YanıtlaSil
  2. Bence çok tatlı ve şeker olmuşlar bende yapmayı seviyorum daha güzl şeyler yapmak istiyorum ama bakalım :D zamanla yaparım inş. :)

    YanıtlaSil
  3. illustrasyonlu tasarimlari çok seviyorum canim, bunmarda çok cici; zaten benim blogumdanda anlasiliyor :) kolay gelssin sana

    YanıtlaSil
  4. ben kuşlu olanı çok beğendim ,özellikle laleye bayıldım(1 numara)

    YanıtlaSil
  5. canım cok güzel bunlar :) gercekten insan cok iyi bilip yapmaması :P ben bilirim bu duyguyu :P bende su an işim ve aldıgım egitim dolayısıyla grafikerlik yapıyorum yani tasarımla ugrasıyorum ama blogumu görüyorsun :P terzi kendi sökügünü dikemezmis :P ben aynen o durumdayım :P benim elimde de cok scraps var :) indirilmiş belki bi gün bisiler yaparım diye begenip begenip indirdim :) ama ne fayda :P elimi süremedim ama sana gönderebilirim.

    YanıtlaSil
  6. headerlar cok sade 2. ve 3. yü cok begendim ♥ ellerine saglık canım böyle güzel biseyi düşünmek hayata gecirmek bile cok güzel yüregine saglık bidenem♥

    YanıtlaSil
  7. çoook güzel bunlar :)

    YanıtlaSil
  8. çok güzeller çok tatlıı ben de çok severim header tasarlamayı ama şu an gerekmeyen bi tema kullanıyorum uzun bi ara vermiştim yazmaya zaten :))
    sevgiler sana

    YanıtlaSil
  9. Paylaşımlarınız çok başarılı. Çok Hoşuma Gidiyor.Sizi ilgiyle takip ediyorum.

    Tüm İnternet Kazançları

    YanıtlaSil
  10. bence cok cok guzel :D:D
    bende sadelikten yanayimdir...=D

    Sevgiler!

    YanıtlaSil
  11. Çokk güzellermis canim elline saglik. Ben hic anlamiyorum böyle seylerden :(

    YanıtlaSil
  12. Ememğinize sağlık çok güzel sade ve cici görünüyolar bende yapmak istesem neler önerirsiniz ve nasıl yapılır bana yardımcı olmanız mümkün mü acaba ...Teşekkürler.Dua ile...

    YanıtlaSil
  13. blogumu izlemeye almışşsın yeni başldım bende seni ilk misafirim kabul ediyorum hoşgeldinn

    YanıtlaSil
  14. kuşlu olanı kullanmak istiyorum. çok güzel olmuş ellerinizse sağlık

    YanıtlaSil
  15. headerlarınıza bayıldım hepsinide kullanmak istiyorum izninşizle ,ayrıca http://hazanmevsimi58.blogspot.com/ adresine beklerim :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...