19 Haziran 2013 Çarşamba

GOOGLE FRiEND CONNECT KAPANIYOR, GOOGLE+ DÖNEMi BASLIYOR :)



Blogger arkadasim DEGMESiN YAGLI BOYA dan duyduguma göre Google Friend Connect 1 Temmuz ´dan itibaren kaldiriliyormus malesef, yani artik blogumuzda izleyiciler gadgeti olmayacak.




Google+ olayina alisabilecekmiyim bilmiyorum, üstelik eminim kisa bir süre sonra blogumuz otomatik olarak gecis yapacagi icin google+ ya gecis yapmaktan baska care kalmadi.

Blogunuzun tasarim bölümünden direk gecis yapabilirsiniz, gecis yaptiktan sonra blogunuza GOOGLE+ FOLLOWER gadgetini eklemeyi unutmayin.

Ben ekledim bile, beni cevrelerinize eklemeyi unutmayin :) Ama kücük bir sorun yasadim, malesef isim olarak Nesliname Blog olarak kabul etmedi  o yüzden Nesliname yaninda ismimi kullandim Nesliname Neslihan oldu haberiniz olsun :)



 
Sevdigimiz deger verdigimiz bloglarin takibini BLOG LiSTESi yaparakta, paylasimlardan haberdar olmaya devam edebiliriz.






Ben facebook ve instagramdan yeni yayin haberlerimi duyuruyorum genelde, ikisinde daha aktiv bir durumdayim instagramda biraz daha fazla :)

Bakalim daha neler cikacak :) aslinda hic birisi olmasaydi ne güzel olurdu...


Nesliname FACEBOOK

Nesliname iNSTAGRAM

Nesliname TWiTTER

Nesliname BLOGLOViN


7 yorum:

  1. of hiç sevmiyorum bununla uğraşmayı, peki birşey soracağım şu an mevcut takipçilerimiz ne olacak onların bizi yeniden mi takibe alması gerekiyor, yoksa google + ya taşınacaklar mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanirim yeniden takibe almalari gerek zaten öyle bir sey olsaydi gözükürdü takipci sayin google+ da hemen. Bende sevmedim cok sacma facebook formatinda yapmislar zaten.

      Sil
  2. bu yeni duruma alışmamız biraz zaman alacak sanırım:( hiç kimse sevmedi ama mecburen alışacağız canım...
    sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen facebook gibi sinir ettiler. Tesekkürler canim güzel yorumun icin.

      Sil
  3. İyi ki yazdın. Hemen ekledim. Farkında değildim bu eklentinin. Sevgiler. :))

    YanıtlaSil
  4. Bunun için bloglovine uye olmustum ben :)

    YanıtlaSil
  5. Google friend connect'in kapatılması nedeniyle bir aydır epey sıkıntı çektim hatta halen çekiyorum. Bu bakımdan yazın oldukça faydalı oldu. Ben de Google plus'a geçtim istemeye istemeye :( İleride benim gibi, sorunlarla karşılaşmamak için Google plus'a bir an önce geçin derim. Görüşmek Üzere.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...