19 Ekim 2011 Çarşamba

YERYÜZÜNDEKi AZILI SAKíLERi, COCUK KATiLLERiNi, KÁHHÁR iSMiNLE KÁHREYLE RABBiM !!!





Sözlerin Kifayetsiz Kaldigi Zaman...  26 Sehit, 22 Yarali




Ra’d sûresi (13), 16


“De ki: “Göklerin ve yerin Rabbi kimdir?” De ki: “Allah’tır”. De ki: “Allah’tan başkalarını, o kendi kendilerine ne bir fayda, ne de bir zarar verme gücüne sahip olmayan dostlar mı ediniyorsunuz?” De ki: “Hiç kör ile gören bir olur mu? Hiç karanlıklarla aydınlık bir olur mu?” Yoksa Allah’a, O’nun gibi yaratan birtakım ortaklar buldular da, bu yaratış kendilerince birbirine benzer mi göründü? De ki: “Allah, her şeyi yaratandır. O, birdir. Her şeye üstün ve kahredicidir.”
 



Ey Kahhâr olan Rabbim!


Sana inanıyor ve sana iman ediyoruz! Bu inancimizla, Kahhâr ismine iltica ediyor ve sana, bu isminin tecellileriyle, yaşamımiza şekil vermen için dua ediyoruz.
 

Yeryüzündeki azılı şakîleri, Dinsiz imansiz cocuk katillerini, 

Kahhâr isminle kahreyle Rabbim! 

Kahreyle, Kahreyle, Kahreyle . . . 




Nazargâhın olan kalbimizi perişan eden, Rabbânî tecellileri almamızi engelleyen mâsivâdan Kahhâr isminle kurtar bizi ya Rabbi!
 

Ufkumuzu saran karanlıkları ve zulmeti “Kahhâr” isminle kaldırıp, ruh dünyamızi aydınlıklara gark et Allah’ım!
Sen, Yüceler Yücesi Rabbim! Sen dilersen, kalbimizi, zâtının nurlarını alacak şekilde temizler, nefsimin ıslâhını kolaylaştırır, aklımızi, mirâcımiza Burak eylersin! Sana inanıyor ve isimlerinle sana dua ediyoruz.



Rabbim! Bizi bize bırakma! Tut ellerimizi Rabbim!
 

Son nefesimize dek… Sana varıncaya dek inşaallah! 


Amin . . . 




(Âli İmran, 169-171)


“Allah yolunda öldürülenleri, ölüler sanma. Hayır, (onlar) diridirler. Rabb’leri katında rızıklanmaktadırlar. Allah’ın keremiyle kendilerine verdiklerinden sevinçli olarak, arkalarında henüz (şehid olup) kendilerine yetişemeyenlere de korku olmadığı, onların da üzüntüye uğramayacakları müjdesiyle sevinmektedirler. Allah’ın nimeti ve keremiyle ve Allah’ın mü’minlerin ecrini zayi etmeyeceği müjdesiyle sevinirler” 





ALLAH SiZiN BELANIZI VERMiS ZATEN COCUK KATiLLERi... HEPiNiZ GEBERECEKSiNiZ ENiNDE SONUNDA...



7 yorum:

  1. Evet Allah onları zaten kahreylemiş. Perişanlıkları diz boyu. Allah bize şu pkk illetinin bittiği anıda göstersin inş. Tüm şehitlerimiz bizim canımız Rabb'im ailelerine sabır versin onların şefaatine bizleri nail eylesin. Tabi en başta ailelerini.

    YanıtlaSil
  2. oyy nasıl bi acıdır bu :( haberlerde annelrinin yüzündeki ifadeyi görünce kahroldum :( tarifsiz gercekten neslimmm insallah dualarımız kabul olur.insallah.bu dünyanın öbür dünyasıda var elbet.bunların şerefi yok ki,insandan bozma canavar bunlar!

    YanıtlaSil
  3. milletimizin başı sağolsun. çok byük bir acı bu...

    YanıtlaSil
  4. Ne diyeyim şimdi nasıl ifade edilir ki her acıda sevinçte kenetlebilen bir milletiz biz kim bölebilir bizi.İstedikleri kadar afkurup dursunlar,istedikleri kadar kalleş olup arkadan vursunlar onlar köpek olarak yaşamaya sürünmeye ve leş olmaya devam edecekler bizimse cenneti taçlandıran şehitlerimiz şerefli bir geçmişimiz var.

    YanıtlaSil
  5. imza: kalemzade

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...