1 Mart 2012 Perşembe

INSTAGRAM

Tekrar Merhaba Bloggiler :)


INSTAGRAMI´in ne oldugu bilmeyen arkadaslarim icin kisaca anlatayim ilk önce isterseniz. INSTAGRAM iPhone icin gelistirilen fotograf paylasma programi olup, su an icin sadece iPhone uygulamasina sahip olan Instagram cok kisa bir sürede 7 milyon kisi tarafindan kullaniliyormus. Instagram uygulamasiyla iPhonunuzla cok hizli fotograf cekebiliyorsunuz ve farkli efektler yapabiliyorsunuz vede cok kolay sekilde sosyal aglarda paylasabiliyorsunuz.

Bu uygulamayi iPhon´nunuzdan www.instagr.am sitesinden bedava programi indirebiliyorsunuz. E tabi bende bu uygulamadan eksik kalmayayim dedim :) daha önce acmistim ama simdi blogumda sizlerle paylasiyorum. Bundan sonra instagram fotograflarimida blogumda paylasiyorum.

Blogumda sag taraftaki  follow@nesliname  butonunu tiklayarak follow me yapabilirsiniz :)


Instagram programiyla cektigim bir kac fotografi sizlerle paylasiyorum hemen :) eger hosunuza gider ve kullanmak isterseniz blog adresimin linkini vererek kullanabilirsiniz arkadaslar :) 



 Canon´um :)


 Nostalji ve ben :)


 Buda Kalp :)


Köpüs :) 


Didlinamiz :)


 Smileyyy :)))




 Instagram olarak paylastigim fotograflar tamamiyle bana aittir.



Yeni instagram fotograflarim gelecek :)

Sevgiyle Kalin :) 






18 yorum:

  1. Gercekten cok güzel ve farkli efekler var kiz kardesimde kullandigindan biliyorum henuz ben tlf degistirmedim kiyamiyorum :) Ama hosumada gitmiyor degil hani bu iphone alayim diyorum geri vazgeciyorum hele bekleyeyim diyorum ya artik tlfunuma tlf demeye bin sahit gerek :) En kisa zamanda degistirecem iste ozaman bende böyle bol bol foto cekip seni takipe alacam fistik :)

    YanıtlaSil
  2. hihih çok güzeller:)) o köpüsle ve minik kuşla oynamak istiyorumm:D sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Illa sosyal ortamda paylasmak sart mi? Yani sirf fotografa effekt yapmsk icin olmazmi???

    YanıtlaSil
  4. Merhaba NeSLİNaMe fotolar çok güzel özellikle köpüşe bende bayıldım.
    Bu arada bir prof makine bende almayı çok istiyorum kullanmayı hiç bilmeyen biri için zor mu başlangıç yapmak.Arkadaşlarımın eşleri kullanıyor lensler falan çok pahalıymış hatta bilmem kaç sn bir arabelleğe alan bir lens varmış falan ondan bahsedip durdular.Beni esas cezbeden nokta o efekt olayı netlik bir alasım var ama kullanabilr miyim bilmiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim sana tavsiyem daha önce hic profösyönel makine kullanmamis birisi olarak alma derim, yani en azindan cok pahali bir sey alma önce normal bir makine al. Ama istiyorsanda al tabi neden kullanmayasinki tabi ayarlari falan cok zor gelir ilk basta ama zamanla alisiyorsun. Eger profösyönel bir makina almak istiyorsan sana tabi ilk basta canon öneririm ama ben daha önce lumix fz100 kullandim onda cok basit ayarlari falan baslangic olarak cok pratik gelecek sana eminim.

      lumix fz100 den bahsetmisler sana sanirim :)

      Sil
  5. Resimler cok guzel evet :)
    Bir I phone da bana duser insallah :P

    Mail adresine davetiye gonderdim ayrica ;)

    YanıtlaSil
  6. Instagram'ı ben de seviyorum ama iphone'nun obejktiflerini dilediğimiz gibi değiştirebildiğimiz hipstamatic uygulaması bence çok daha başarılı canım, ona da bakmanı tavsiye ederim. Bu güzel kareler için ellerine sağlık, benim favorim nostalji :)

    YanıtlaSil
  7. benim favorım 1 ve 2
    Ben ıphon' den önce bir canon almam lazım..
    ellerine sağlık cnm

    YanıtlaSil
  8. Köpüşle Didlina'yı çok sevdim :)

    YanıtlaSil
  9. Resimler cok basarili ;) köpüsü ayri bi sevdim :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...